Instellen van een footer

Selecteer de listview of onderdeel waar een footer moet verschijnen. Ga met uw rechtermuisknop op een van de kolomkoppen(1) en selecteer de optie “Show footer.(2)

Nadat u de optie “Show footer” heeft geselecteerd, verschijnt onderin de kolommen de footer.

Instellen van de aantallen

Klik met uw rechtermuisknop op de footer(3) aan de rechterkant en er zal een menu verschijnen. Hierin selecteert u de “Aantal” optie(4) in het menu. Nu staat de "Aantal" functie in de footer. Als in het kolom een waarde of een bedrag staat, kunt u met de optie "Som" selecteren voor het optellen of met de optie "Gemiddelde"  de gemiddelde bepalen.