Synchroniseren Sultan CRM >> Outlook en vica versa

Nieuw aangemaakte taken in Sultan CRM worden naar Outlook gesynchroniseerd. Wanneer taken worden gewijzigd worden deze na synchronisatie tussen beide systemen uitgewisseld. Taken welke in Outlook worden voltooid en/of bijgewerkt worden ook in Sultan CRM bijgewerkt en vica versa.

Voor je mobiel is er een app om de To Do taken te zoeken. Deze app heet Microsoft To-Do en is gemaakt door Microsoft. Met To-do is het eenvoudig om dagelijkse dingen gedaan te krijgen en de app maakt het mogelijk je focussen op wat belangrijk is en wanneer. Meer informatie over deze mobiele app vind je op deze website: https://products.office.com/en-us/microsoft-to-do-list-app