Inlezen van CSV-bestand (op basis van puntkomma gescheiden) en dient de volgende kolommen te bevatten:

ClientNr = Loket klantnummer

AantalTotaal_periode = Aantal deze periode

PeriodeOmschrijving = Datum transactie en Omschrijving

Loketnummer = Prijsafspraak Id

Naam = Klantnaam vauit Loket ter controlle en match

Meer kolommen is geen probleem. Deze worden niet gebruikt in de verwerking. Let op dat er geen dubbele kolomnamen in het importbestand staan!

Bij inlezen regel worden bij nieuwe prijsafspraak de volgende tarieven aangemaakt:

- Vast tarief =  € 450,00

- Prijs per loonstrook = € 12,50

Let op! Nieuwe regels dienen gekoppeld te worden aan bestaande klanten binnen Sultan CRM.