De nieuwe Model Difference Manager is beschikbaar via het menu Beveiliging.

Binnen de module Model Difference Manger kan via het lint Tools voor alle aanwezige gebruikers een nieuw model-record aangemaakt worden. LET OP! Dit geldt voor alle active en NIET active gebruikers. Voorkom vervuiling en verwijder eerst de niet actieve gebruikers! De Context is Win of Web en is zichtbaar in het overzicht.

De Admin of hoofdgebruiker kan eenvoudig zijn/haar profiel instellingen clonen naar de andere gebruikers. Bijvoorbeeld vanaf Admin (#1) Copy Model Differences naar...

BELANGRIJK
De beste route is om het model via b.v. Admin of Model-Master te onderhouden en de model wijzigingen te mergen zodat deze beschikbaar komen in de Shared Model. Alle gebruikers maken hiervan gebruik.

De Shared Model is pas actief voor andere gebruikers na opnieuw opstarten. Afmelden en daarna opnieuw aanmelden leest de aangepaste Shared Model niet opnieuw in!

Het is niet gewenst om het (master(model naar alle aanwezige gebruikers te kopieren omdat bij nieuwe gebruikers deze definities dan ontbreken.

Lees hier verder voor de juiste Model Management Strategie. (comming soon)