Op de volgende wijze kunnen voorschotten iedere maand automatisch verwerkt worden. Daarnaast worden de handmatig aangevraagde verwerking automatisch in de achtergrond verwerkt.

1. Voor deze actie is selectie van projecten niet langer nodig. Deze projecten worden nu automatisch bepaald.
  2. Filters worden niet toegepast tijdens deze verwerking.

Na uitvoeren van de actie Declaren Voorschotten… verschijnt onmiddellijk de volgende melding en is het systeem weer direct bruikbaar, waarbij verwking in de achtergrond plaats vindt.

Via de module Automation >> Job is de aangevraagde verwerking zichtbaar (#1). Deze Job bevat de instellingen van de gebruiker en zal door de SCRM Automation Server opgepakt en verwerkt worden.

Na verkoop van tijd (onmiddellijk) zal het te verwerken proces zichzelf clonen om sequentieel nieuwe jobs aan te maken voor verwerking. #1 geeft de job weer, welke nu verwerkt wordt. #2 is succesvol afwerkt en #3 staat in de wachtrij.

Na voltooing van het werk wordt een email verzonden naar de aanvrager. Zie hieronder de email zoals ik die heb ontvangen na afronding van het proces!